Boliger

Hvidbjerg Plejecenter består af 24 plejeboliger. Hver plejebolig består af stue med tekøkken, soveværelse og badeværelse. Der er fra hver plejebolig udgang til en lilleterrasse.

Plejeboligerne er 65 m2 og heraf er de 22 m2 fællesareal. De 24 plejeboliger er fordelt på tre boenheder. Hver boenhed har et fællesareal for de otte plejeboliger, som består af køkken/alrum kombineret med opholdsstue, bryggers, gæstetoilet og en stor fælles terrasse.

Du kan se lejlighedernes indretning på plantegningen, som du finder i boksen.

Hvidbjerg Plejecenter er et plejecenter til ældre med betydelige funktionsnedsættelse. Det er typisk ældre med fysisk og/eller psykisk svækkelse. Hvis du ønsker en lejlighed skal du visiteres af Morsø Kommunes Visitation.

Morsø Kommunens Ejendomsservice står for drift og vedligeholdelse af boligerne. De har ansat en pedel, som i hverdagen passer udenomsarealerne og står for det praktiske i forhold til boligerne.

Lejlighederne udlejes på lige vilkår med andre lejeboliger og der betales indskud, husleje, el, varme og vand samt antennebidrag. Der kan søges om boligstøtte efter de gældende regler.   

Praktiske oplysninger ved indflytning

Når du flytter ind på Hvidbjerg Plejecenter medbringes egne møbler. Hvis du har behov for en plejeseng, stilles den til rådighed af kommunen efter forudgående visitation. På samme vis medbringer du dyne, pude, sengelinned, håndklæder og tøj. I boligen er der gardiner og tre store klædeskabe på hjul, der kan anvendes som rumdeler.

Der ydes rengøringshjælp efter kommunens kvalitetsstandard og du kan efter behov få hjælp til vasketøjet.